Γιουβεντουσ Ολυμπιακοσ 7-0 / Γιουβεντουσ Ολυμπιακοσ 7-0 Πρωτοσελιδα / @P e l l a: Τα - Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις.

Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003!

Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Î
Î"ιουβεντουσ Ολυμπιακοσ 7-0 Πρωτοσελιδα - Ta Prwtoselida from i.ytimg.com
Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003!

Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003!

Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003! Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε .

Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003! Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι .

Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Î
Î"ιουβεντουσ Ολυμπιακοσ 7-0 Πρωτοσελιδα - Ta Prwtoselida from i.ytimg.com
Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003! Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της.

Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις.

Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003! Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις.

Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003! Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε .

Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Î
Î"ιουβεντουσ Ολυμπιακοσ 7-0 Πρωτοσελιδα - Ta Prwtoselida from i.ytimg.com
Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003!

Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι .

Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της. Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003!

Γιουβεντουσ Ολυμπιακοσ 7-0 / Î"ιουβεντουσ Ολυμπιακοσ 7-0 Πρωτοσελιδα / @P e l l a: Τα - Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις.. Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι . Tbt to seven goals scored in our biggest ever uefa champions league win in 2003! Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε . Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο ολυμπιακός στο champions league, ενώ η ιστορία με τη γιουβέντους είναι γραμμένη με τις. Στο δεύτερο μέρος η γιουβέντους δεν έδειξε διάθεση να επιτεθεί και προτίμησε να προστατέψει το σκορ υπέρ της.

Όσον αφορά τώρα την προϊστορία του ολυμπιακού απέναντι σε  γιουβεντουσ. Ο ολυμπιακός συνέχισε να είναι .